Wednesday, May 23, 2012

segmen : AKU NAK JADI BLOGGER FAMOUS

assalammualaikum...

*amek mood jap*
oh oh yeah kuat kan radio kuatkan radio anda.... 
aku yang patut ... yang patut.. menjoin kan diri lam segmen ni..
hehehe..

ok .. ari ni nina rase macam nak join satu segmen...
NAK JADI BLOGGER FAMOUS ?
 takde la nak famous.. just nak ramai kenalan.. itu yang patut kot.. hehehe...
berkongsi maklumat.. hehehe..
nak join ?? 
tekan gambar bawah ni 
|
V

 nama blogger ?

Jumlah follower yang korang idam/target ?
 nak lebih dari blog lame.. :)

tag :

and mntk maaf kalau tgk blog ni simple.. sbb blog baru je buat.. hehehe.. peace yaw ! 

11 comments:

~kiinaa~ said...

hai hai, jemput datang belog, ada sale handbags FREE POSTAGE:)

NURUL AMEERA said...

nice belog... dari segmen yang sama..bw sini :)

http://ameera2793.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

Hαиα Mιи; said...

Datang dari segmen yang sama :D

Princess Syazliyana said...

HAHAHA tersenyum saya bila baca ayat ats tu :-

oh oh yeah kuat kan radio kuatkan radio anda....
aku yang patut ... yang patut.. menjoin kan diri lam segmen ni..


HAHA :)) datang jenguk awk kt siniii . thanks ya visit saya^ ^

Farra said...

singgah dri segmen yg sama ;) Jemput join ga~ http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/05/miss-jijie-1st-giveaway.html

Dini ✿ said...

hye . dari segmen yg same . done follow :)

CikMai said...

follower awak ke #41 :) hai selamat berkenalan

syafiqah said...

hye dari segmen yg same . done follow you , follow back :)

http://jomjoingiveaway.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

Jom join sini jgak !

http://jomjoingiveaway.blogspot.com/2012/05/simple-giveaway-by-syafiqah-screamo.html

anna said...

singgah dari segmen yg sama :)

eyda lha ♥ said...

dt dri segmen yg same. da follow awak balek :)

Aifa Annyss Farhana said...

hi, tumpang melancong kat blog ni jap and follow. mind to follow back? oh, ya, dari segmen sama.



http://beautifulviu.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html