Thursday, May 24, 2012

1st GiveAway by Nabila Medan

assalammualaikum...

giveaway lagi la...
ape yang buat nina minat ngn giveaway kali ini adalah.. di sebab kan LOMO tu..
hehehe peace... syok kot ade lomo.. bkn senang nak cari.. =__='
lama gila usha lomo tu... nak cari tak tau kat mane.. pi window shopping pon tak jmpa kat mana.. 
nak join ?
jom tekan gambar bawah ni

 ok kat sini nina nak tag kan :

*kat semua pembaca blog ni*
(mcm lah ramai sgt) huhu


2 comments:

Rochellez said...

Jemput join GA Rochelle . Hadiah superb tau . Top referral akan mendapat voucher RM30 .

http://chocolate-vochelle.blogspot.com/2012/05/simple-giveaway-by-chocolate-vochelle.html

syeera said...

Salam dear,

Jom sertai "saya dan skirt". Ambil gambar anda dengan skirt secara creative dan anda mungkin menang. maklumat lanjut visit

http://raspberrymerah.blogspot.com/2012/05/contest-saya-dan-skirt.html

:)