Tuesday, June 26, 2012

contest edit gambar tercantik

assalammualaikum..

syukur alhamdulillah.. hari ni nina still bernafas...
masih lagi di beri peluang untuk hidup...

*pause*
untuk di melengahkan masa lagi... nina terasa macam nak join 1 contest ni..
untuk suka suka je..
contest edit gambar... 
nina tak tau la dia nak gambar yang jenis macam mana... so nina akan selitkan beberapa keping gambar..
harapan penganjur dapat menerima gambar gambar yang bakal nina pertaruhkan..
nina ni takde la reti sangat nak edit2 gambar ni.. 
lagi pon dah lame tak mengEDIT  gambar...
so nina letak je k..

orite.. ni gambar nya..

simple edit..
 gambar asal
yang ni nina just edit pada warna nya... gambar taken by me..
kawasan : Hentian Mahkota
waktu : senja

second picture.. 
yang ni mmg betol2 edit punye..
3 gambar berbeza.. di gabungkan dalam 1 gambar..

seterus nye gambar ntah ape ntah...
men edit je.. 
terlebih suka suki mengedit...

next :
gambar ni nak kata edit ke buat erk ?
kompius.. try je la.. haha...

mcm buat.. 

seterus nye.. :
dating..

lagi :
yg ni.. tune gambar bertuka .. ape tu sephia ea ?? gitu la...

last : (last ke ? ase mcm nak letak lagi je tau.)
yang ni edit untuk bg dia nmpk menarik sikit... 

ok then.. sampai di sini saje gambar2 yang nina nak bg... kang letak banyak2 kang..
pening plak penganjur nak tgk.. hehhee... peace...


tag ? 
kat korang la yang bace entri ni...

4 comments:

zanairin said...

salam.. gambar tu tak kisah pun berapa banyak nak letak??

zanairin said...

assalam.. datang ada bawak berita... ada penambahan lagi 1 sponsor & satu pengumuman.. jemput tngok ye...
http://pabilahatibersatu.blogspot.com/2012/06/contest-edit-picture-paling-cantik_8552.html

Nina Anuar said...

aww sweet nye date dkt pantaii. hee kita dri contest yg sama http://ninajustanordinarygirl.blogspot.com/2012/06/contest-edit-picture-paling-cantik.html

zanairin said...

salam.. awak ingat lagi tak contest edit gambar yang awak join.. maafi contest baru tamat.. kami akan kumpul gambar terbaik dari setiap peserta di http://www.facebook.com/pages/Page-CSG/255148387936342..
jadi mohon like fanpage tersebut kerana setiap maklumat akan diberitahu di situ kelak...