Monday, January 28, 2013

SEGMEN : "WHO IS THE LUCKY ONE ? by HANNA & KK

assalammualaikum

*mood*  : bosan
*aktiviti* : chatting
*cuaca* : panas tak hujan pon tak (taktahu)

tengah sebok chatting2 td.. tbe2..
ade la sorang ni kan.. name dia kan
CHIPMUNK
kenal ? wat2 kenal je la -_-
(wei aku takde mood nak taip2 ni)

*pause*
dia kan ajak join segmen dia..
nina pon usha2 la kan..
belek2 blog dia.. tgk sponser...
ok jap.. nak buat semua..
mule2 kan.. nina skod blog dia..
saje je tgk blog achive dia tau..
tbe2 kan ? nak tau ape nina jmpe ???
blog achive dia da smpai bulan 2 thun 2013..
ok nak gelak ke tak ? *tahan*
haha.. munk.. nina nak gtau ni.. setting la balek tarikh tu..
ceyes tak masuk akal kot.. >.<

*pause*
fuhh letih oh ikut semua arahan dia..

ok tepek banner kejap..

nak join ? klik banner kat atas ni untuk terbang terus ke blog KK
tag :
wawahere :
http://lolipophawa96.blogspot.com/
 kekapas :
http://kekapasberceloteh.blogspot.com/

3 comments:

вʋввℓɛ ρσρƨ said...
This comment has been removed by the author.
вʋввℓɛ ρσρƨ said...

THANKS join segmen hana ;) tapi kan, cik adik yang manis,entry kt partner hana si KK tu kan sticky post. mmg la smpai bulan 2 cik adik ;) HANA just tgur je.

KK said...

as salam...
haha..thanks sudi join segmen aku.
kuang2..kan da cpt...
btw, good luck...jom jaja segmen nie..hihi..

owhh..aku follow ko yea :)