Saturday, October 20, 2012

Gud Luck

Assalammualaikum wbt .

kehadapan pembaca blog semua . 
ahakss

lame dah nina tak berblogging .
asek bizi je dengan klas.
tak pernah putus2 ade klas .
pastu dengan assigment nye lagi .

nina takde story hari ni..
just nak bg kate2 semangat kepada pemain bola sepak yang akan bertempur malam ni .
kepada pemain RED GAINT  atau TRW . gud luck .
GOMO KLATE GOMO 
tuk final ni sokong la klate . 
ye la kan . duk kat negeri org ni . klantan plak tu . kne la sokong .
tapi JOHOR FC tetap di hati .

and nina nak wish kan gud luck kepada member2 FLASH MOB JB yang akan menjaya kan satu program malam ni . di UTM Skudai . event ape tu nina tak pasti la plak . lupe nak amek tau..
hehehhee... GUD LUCK korang !

1 comment:

MarliaMarble said...

yeah,johor fc tetap di hati..! singgah sini..=)